Категории фирми Други

Стани автор

Градина-Дизайн предлага на всеки от Вас възможността да стане автор в нашия сайт, като сподели свой проект или продукт от областта на ландшафта, архитектурата, дизайна,  интериора и пътешествията.

Ако сте ландшафтен архитект, специалист, който се занимава с графичен дизайн, архитектура, интериорен дизайн, или сте декоратор, организатор на събития, дизайнер и/или производител и/или вносител на мебели, осветителни тела, аксесоари, фотограф, ако изработвате визуализации, занимавате се с дизайн на опаковки, илюстрации, плакати или извършвате друга дейност, свързана с ландшафт, архитектура, интериор или дизайн в многобройните му форми – представете свой материал при нас.

Ако искате да презентирате свой реализиран проект, свой дизайн, предстоящо събитие и всяка артистична изява или творческо постижение, то може да го направите при нас. Изпратете своя селекция от висококачествени изображения и текст към тях. Изискванията са за най-малко четири изображения с резолюция, не по-малка от 640 х 480 пиксела. Приложете и Вашият сайт или информация за контакт.

Ние не предлагаме финансова компенсация, а пространство за изява и своеобразна реклама чрез представянето на Вас и Вашата работа.

Избора на проекти и материали, които да бъдат публикувани се повлиява от оригиналната тематика и интерпретация, от качествено представените графични материали – снимки, визуализации, графики, презентации и други, както и от артистичното представяне на материала.

Градина-Дизайн колекционира снимки от Вашите пътувания и посещения на красиви градини и паркове по света, снимки на интересни в архитектурно отношение съоръжения и емблематични сгради, както и снимки от тематични изложения и форуми в областта на ландшафта, архитектурата, дизайна и интериора. Споделете красотата на посетените места и интересни събития с читателите на Градина-Дизайн, като станете автор и изпратите своите снимки и описание на нашата електронна поща office@garden-design.bg. Може да ни информирате и за предстоящи събития, които представляват интерес за Вас.

Предоставяйки Вашите материали на Градина-Дизайн, Вие потвърждавате, че имате легалното и пълно право да използвате и публикувате всички материали, изображения и текст така, както са предоставени.

Моля, запознайте се с нашите Условия за ползване и Поверителност.

FacebookGoogleTwitterPinterest
Енциклопедия на растениятаЖивота и работата на...