Категории фирми Други

За нас

Здравейте!

Добре дошли в света на ландшафта, архитектурата, дизайна, интериора и пътешествията!

Ако се интересувате от градинарство, ландшафтна архитектура, урбанизъм, или пък се вдъхновявате от красивите растения, цветя, букети и аранжировки, ако обичате предизвикателството на проектите "направи си сам", искате да научите нещо ново или да опресните знанията си за нещо познато и обичано - това е мястото за вас! Запознайте се с флористи, ландшафтни архитекти, български и световно известни специалисти и почерпете знания и вдъхновение от тях!

Разледайте и споделете с нас прекрасни кътчета по целият свят, най-красивите паркове и градини, частни дворове и къщи, отворили вратите си за нас. Вижте интересни архитектурни решения, характерният облик на различни градове, световно известни архитектурни шедьоври, уникални структури, впечатляващи фасади. Разберете повече за работата и творческото вдъхновение на български и чуждестранни архитекти и студиа.

Светът на дизайнът е необятен! Опознайте го чрез разнообразните статии за графичен дизайн, продуктов дизайн, дизайн и изработка на бижута, играчки, различни предмети за бита и още много други. Докоснете се до света на изкуството. Посетете с нас различни събития, изложения, музеи, изложби. 

Интериорният дизайн и декорацията са част от ежедневието на всеки. При нас ще откриете споделеният опит на специалисти в тези области, техните съвети, предложения за мебелировка и различни тенденции.

garden-design.bg е място за представяне на селекция от проекти и снимки, които служат за пример и вдъхновение. Бъдете наши приятели и споделете нашите стремежи към знание, позитивизъм и креативност!

Искате да кажете "здравей"? Пишете ни на имейл office@garden-design.bg или ни намерете във FacebookPinterest или Twitter!

FacebookGoogleTwitterPinterest
Енциклопедия на растениятаЖивота и работата на...