Категории фирми Други
« Всички статии

Малките висящи вазички у дома носят необикновена радост

Посещения: 25868
Публикувана от garden-design на 05-10-2015 16:26
в Ландшафт, Други

Не е тайна, че харесваме цветята и растенията като цяло. При това не само в градината, но и у дома. Освен това вярваме, че най-простичките и семпли идеи са най-ефектни и най-красиви. След всичко казано, днес ви показваме няколко идеи за малки висящи вазички, които да украсят дома. Те са много интересни и закачливи. Не е трудно да намерите място за една-две такива вазички. Може да импровизирате и да измислите своя вариация на идеята. И бъдете сигурни, че малката промяна у дома, ще донесе голямо удоволствие и радост.

Бели висящи керамични саксийки

Чудесна идея за висяща ваза у дома

снимки: www.ikeahackers.net

 

Как лесно може да приложите идеята? Продават се различни единични висящи вазички или комплекти от няколко с еднакви или различни размери. Има по-изчистени, гладки, дори прозрачни или с различни декоративни покрития, геометрични форми или пък с орнаменти. Общо взето би се намери нещо за всеки вкус. Освен това може да си направите и сами комплект, като купите мънички вазички, стъклени или керамични бурканчета, плетени кошчета или дори интересни бутилки, които ви харесват и са подходящи за вашия интериор. След това ги закачате където искате по подходящ начин като използвате тел, връв, въже, макраме, стар кожен колан или каквото ви харесва и имате по ръка. Добавяте няколко свежи клончета или цветя и готово! В бурканчетата и саксийките дори може да засадите дребни растения и така ще избегнете постоянната смяна на цветя. Може да отгледате в тях подправки, сукуленти или дребни стайни растения.

Миниатюрни висящи съдове за домашна украса

снимка: www.hruskaa.com

 

Тази идея може да бъде приложена и като временна "инсталация" за някой празник като рожден ден или просто за украса на парти.

 

Доста необичайни, но много интересни са вазичките от стара електрическа крушка. Висящи или върху поставка, те са много оригинална декорация за дома.

 

Накрая, ето и две идеи за висящи саксийки от нас. Тези съдове може да намерите в ИКЕА България.

Бели висящи саксии от Икеа

Плетена висяща кошничка от Икеа

 

Ще се радваме да споделите вашите експерименти с висящи вазички, както и несъмнено красивия краен резултат!Свързани статии

Венец от цветя в косите
Венец от цветя в коситеВенец, тиара или корона от истински цветя - както и да наречем този аксесоар за главата, той си остава много красив! Вплетен в косите носи особен финес и истинска романтика.
Свежи клонки от градината или как лесно да внесем природата вкъщи
Свежи клонки от градината или как лесно да внесем природата вкъщиОбичате ли да имате букет свежи цветя у дома поне от време на време? А какви цветя избирате за тази цел? А свежи клонки и зеленина във вазата?
Подписано с копче от Стелиана Левеке
Подписано с копче от Стелиана ЛевекеРазговаряме със Стелиана за това лесно ли се работи с младоженци, кои са любимите й цветя, за какво мечтае. Както и още интересни неща. Отговорите в обширното интервю, за което тя намери време далеч преди края на сватбения сезон!
FacebookGoogleTwitterPinterest
Енциклопедия на растениятаЖивота и работата на...