Категории фирми
Други
Всички статии

Статии

Вила Пизани – изящна архитектура и автентичен интериор
Вила Пизани – изящна архитектура и автентичен интериорВила Пизани наричат "Кралицата на венецианските вили". Разходката до тук си заслужава заради впечатляващата архитектура, произведенията на изкуството, автентичните мебели, фреските и не на последно място красивата градина и един от най-големите лабиринти!
Елате в Самобор
Елате в СамоборСамобор (Samobor) е живописно средновековно градче с добре запазена барокова архитектура и богато историческо и културно наследство. Тук витае специфична атмосфера, спечелила вниманието на поети и художници, скулптури и композитори...
До Чикаго и назад
До Чикаго и назадЗнаменитата книга на Алеко Константинов "До Чикаго и назад" направи този далечен американски град част от живота на всеки българин. Чикаго не престава да удивлява света със своята изобретателност и практичност. Градът е бил и си остава архитектурната столица на Америка.
Намерете интересни обекти и фирми от областта на ландшафта, архитектурата, дизайна и интериора в България и целия свят и научете повече за тях. Ползвайте филтъра, за да селектирате една от категориите.
FacebookGoogleTwitterPinterest