Категории фирми Други

Литарски ООД

Посещения: 4615
Фирми за озеленяване, Поливни системи, Специализирани услуги
Литарски ООДДържава: България
Населено място: Варна
Участие в професионални организации: КАБ, СЛА - Варна
Лице за контакт: Мариета Литарска
Телефон: 0887257756
Интернет страница: www.litarski.bg
Екипът предлага оригинално и креативно решение за вашите двор, градина, офис, детска площадка, междублоково пространство, вила, къща, ресторант, водна площ, хотел, склад, и др. Той е ръководен от ландшафтен архитект и агроном, като съвместната им работа осигурява качествено и детайлно изпълнение на предлаганите услуги. Целта ни е да превърнем всеки двор или градина в едно красиво и уютно място, като се стремим да се съобразяваме с всички желания на нашите клиенти. Работим с професионализъм във всички аспекти на озеленяването - проектиране, изграждане, поддържане и реконструкция на зелени площи.
Освен външно(екстериорно), Литарски ООД предлага и интериорно озеленяване, направата на покривни и вертикални градини.

Градинарските услуги, които предлагаме включват всичко необходимо за един красив, модерен и неповторим двор - от оглед на обекта, изготвяне на проекта, подбор на растения подходящи за терена, монтаж на поливна система, затревяване чрез тревна смеска или полагане на чим, засаждане на декоративни дървесни и храстови видове или плодни дръвчета, зацветяване и направа на цветни композиции, аранжиране на скален кът или алпинеум до направата на оригинален рисунък на плочопътеките, алеите, настилките от камък и подредбата на градински архитектурни елементи.

В комплекта от услугите ни са включени и проектирането и изграждането на поливни системи и абонаментна поддръжка на дворове, градини и други зелени площи.

Работим с висококачествени растителни и строителни материали, както проверени интродуцирани дървесни и храстови видове.
pictures/pic_big/organizations/20150313183722.jpgpictures/pic_big/organizations/20150313184127.jpgpictures/pic_big/organizations/20150313184552.jpg
Общо: 0
Общо: 0
FacebookGoogleTwitterPinterest
Енциклопедия на растениятаЖивота и работата на...