Категории фирми Други
« Всички статии

Географска карта или рокля

Посещения: 2512
Публикувана от garden-design на 04-11-2013 14:27
в Дизайн, Handmade

03 Les Robes Géographiques by Elisabeth Lecourt

Представяме ви проект на лондонската дизайнерка Елизабет Лекорт (Elisabeth Lecourt), вдъхновен от женската фигура и нейната нежна и романтична същност. Колекцията Les Robes Géographiques се състои от ризи и предимно рокли, изработени от сгънати стари карти. Предназначението им е не да бъдат носени, а да бъдат окачени като декорация. Признаваме, това е интересно и нестандартно решение, а резултатите са впечатляващи и красиви. Работата на лондончанката е доста популярна, а през 2004 год. тази колекция е изложена в градове като Брюксел, Лондон и Ню Йорк. Печели и награда за най-добър дебют, присъдена от BIDA (British Interior Design Association).

Les Robes Géographiques by Elisabeth Lecourt

Les Robes Géographiques by Elisabeth Lecourt

Les Robes Géographiques by Elisabeth Lecourt

../pictures/pic_big/news/1383568267_01 Les Robes Géographiques by Elisabeth Lecourt.JPG../pictures/pic_big/news/1383568280_00 Les Robes Géographiques by Elisabeth Lecourt.JPG../pictures/pic_big/news/1383568407_02 Les Robes Géographiques by Elisabeth Lecourt.JPG


Свързани статии

Подписано с копче от Стелиана Левеке
Подписано с копче от Стелиана ЛевекеРазговаряме със Стелиана за това лесно ли се работи с младоженци, кои са любимите й цветя, за какво мечтае. Както и още интересни неща. Отговорите в обширното интервю, за което тя намери време далеч преди края на сватбения сезон!
Дизайн за Onni Flower market
Дизайн за Onni Flower market Цветята са нежни и красиви. Onni Flower market е организация, която се стреми да разчупи стереотипите чрез налагане на концепцията, че цветята са подходящи за всякакъв повод и дори без повод, защото всеки ден е специален по свой собствен начин.
Отпечатано с любов
Отпечатано с любовНе знаем дали нещо витае във въздуха, нито сме сигурни, че обичате тъй наречените "валентинки", но картичките за Свети Валентин, на които се натъкваме напоследък са толкова красиви, че решихме да споделим някои от тях с вас.
FacebookGoogleTwitterPinterest