Категории фирми Други
« Всички статии

Дизайн за кафе машина от Александра Брюел

Посещения: 2191
Публикувана от garden-design на 30-01-2013 15:40
в Графичен дизайн, Дизайн

За представянето на новата кафе машина Melody на Nescafé Dolce Gusto пред публика, Nescafé и парижката галерия L`Imprimerie решават да направят съвместно презентацията й и възлагат на различни френски творци да създадат индивидуален дизайн за кафе машината. Тези различни творчески решения за превъплъщение на кафе машината Melody са изложени в галерията и по този начин продукта е представен пред публиката по изключително интересен и привличащ вниманието начин, атрактивно, завладяващо и забавно.01 Melody by Alexandra Bruel

 

Показваме дизайнерското решение на Александра Брюел (Alexandra Bruel), която работи като артистичен директор и илюстратор в Париж. Тя комбинира успешно графичния дизайн с приложните изкуства и създава необичайни дизайнерски решения от пластелин. Така тя превръща кафе машината на Nescafé в забавно и симпатично произведение.

02 Melody by Alexandra Bruel

05 Melody by Alexandra Bruel

../pictures/pic_big/news/1359364333_korica Melody by Alexandra Bruel.JPG../pictures/pic_big/news/1359365329_03 Melody by Alexandra Bruel gallery.JPG../pictures/pic_big/news/1359365336_04 Melody by Alexandra Bruel gallery.JPG


Свързани статии

Изискан стил в илюстрациите на Екатерина Королева
Изискан стил в илюстрациите на Екатерина КоролеваИлюстратор и графичен дизайнер, чиято работа е фокусирана върху модата и женските портрети. В работата на Екатерина виждаме слабост към акварела и скиците с молив и мастило. В резултат виждаме нежни, изчистени, стилни илюстрации и скици.
Илюстрациите на Андрю Банекер
Илюстрациите на Андрю БанекерАндрю Банекер (Andrew Bannecker) е американски художник и илюстратор, носител на няколко награди. Възприема и пресъздава света по топъл и очарователен начин в невероятните си илюстрации и плакати.
FacebookGoogleTwitterPinterest