Категории фирми Други
« Всички статии

Bundle - място за отмора, вдъхновено от природата

Посещения: 5338
Публикувана от garden-design на 22-04-2015 21:36
в Ландшафт, Други

"Bundle" е мебел за сядане, вдъхновена от природата. Приложима е както в интериора, така и в градината. В превод означава "вързоп, пакет" и пресъздава сноп клони, които са привързани с ремъци. Това е ярък пример как простият и семпъл дизайн може да е функционален, удобен и красив. Използваните материали са алуминий и текстилни ленти. Разработени са три модификации – пейка, люлка и люлка с гръб. Дизайнът е автентичен и съвсем прост. Все едно някой скаут е въплътил познанията си и е създал място за сядане, което всеки ще обикне и ще иска в своята градина.

"Bundle" е един от новите продукти на белгийската фирма extremis. Техните градински мебели присъстват на нашия пазар и се отличават с качество, внимание към удобството и функционалността и отношение към природата. 

Вижте и представянето на фабриката за екстериорни мебели extremis на форума за дизайн Sofia Design Week.

Bundle Seat by ExtremisИзточник: www.extremis.be
../pictures/pic_big/news/201504222138490.jpg../pictures/pic_big/news/201504222138511.jpg../pictures/pic_big/news/201504222138522.jpg../pictures/pic_big/news/201504222138554.jpg../pictures/pic_big/news/201504222142240.jpg


Свързани статии

Новият бранд URBANIK с продукти за обзавеждане в градска среда
Новият бранд URBANIK с продукти за обзавеждане в градска средаНамираме сдружението "Трансфрматори" на Българска строителна седмица в Интер експо център. Те отново ни изненадват! Щандът е изчистен, младежки, интересен! Веднага искаме да разберем повече. Какво е това? Нови идеи? Нови продукти?
Необикновена
Необикновена "зелена" пейкаПарковата и градска мебел са нещо специфично и с голямо значение и въздействие. Всеки ден разхождайки се, чакайки транспорт или приятел на среща ни се налага да поседнем на пейка например. Рядко срещаме разнообразие и иновативност в тази насока, но нека видим една по-различна пейка...
Извитите пейки на Пабло Рейнозо
Извитите пейки на Пабло РейнозоПабло Рейнозо е френско-аржентински дизайнер. Днес ви показваме един от последните му проекти les Scribbling Benches. Това са серия извити пейки и места за сядане от стомана, често с монументални размери.
FacebookGoogleTwitterPinterest
Енциклопедия на растениятаЖивота и работата на...