Категории фирми Други
« Всички статии

Новият бранд URBANIK с продукти за обзавеждане в градска среда


Намираме сдружението "Трансфрматори" на Българска строителна седмица в Интер експо център. Те отново ни изненадват! Щандът е изчистен, младежки, интересен! Веднага искаме да разберем повече. Какво е това? Нови идеи? Нови продукти? Както знаем сдружението се занимава с проблемите на градската среда, с архитектура и дизайн. Стреми се да налага добри практики и да подобрява средата на живот. Фокусира се върху проблеми в градската среда и посредством редица инициативи се стремят да дават решение на част от тях. Днес откриваме тяхната нова свежа идея и новият бранд URBANIK. Той ще предлага продукти за обзавеждане в градска среда. Първите продукти са изчистени и много функционални. Става въпрос за вело-стойки, които могат да се брандират и така едновременно да имат две функции. Рекламата в тези стойки за велосипеди е много органична - може да изпишете инициали или цялото име на бранда/ фирмата си върху самата стойка. Това би стояло много интересно в градска среда и със сигурност би привличало внимание! За ползата от самите вело-стойки няма какво да говорим! Наоколо виждаме и други инсталации. Това са вариации на тъй наречените BOX модули. Те предлагат различни комбинации в зависимост от желаните функции и ефект. Може да имате място за сядане, кашпа с растителност, чешмичка, кошче или дори грил. Принципа е заимстван от габионите, а възможностите за запълване на "кутиите" са много. Повече може да разберете на страницата на URBANIK. А ние стискаме палци да се появят повече удобства и красоти в нашата градска среда!

transformatofi-ft.-URBANIK-1

transformatofi-ft.-URBANIK-2

transformatofi-ft.-URBANIK-3

transformatofi-ft.-URBANIK-4

transformatofi-ft.-URBANIK-5

transformatofi-ft.-URBANIK-6Свързани статии

Bundle - място за отмора, вдъхновено от природата
Bundle - място за отмора, вдъхновено от природатаBundle е градинска мебел за сядане и ярък пример как простият и семпъл дизайн може да е функционален, удобен и красив.
Необикновена
Необикновена "зелена" пейкаПарковата и градска мебел са нещо специфично и с голямо значение и въздействие. Всеки ден разхождайки се, чакайки транспорт или приятел на среща ни се налага да поседнем на пейка например. Рядко срещаме разнообразие и иновативност в тази насока, но нека видим една по-различна пейка...
Извитите пейки на Пабло Рейнозо
Извитите пейки на Пабло РейнозоПабло Рейнозо е френско-аржентински дизайнер. Днес ви показваме един от последните му проекти les Scribbling Benches. Това са серия извити пейки и места за сядане от стомана, често с монументални размери.
FacebookGoogleTwitterPinterest
Енциклопедия на растениятаЖивота и работата на...