Категории фирми Други
« Всички статии

Етикети за Токайско вино

Посещения: 3404
Публикувана от garden-design на 24-01-2013 15:19
в Дизайн, Етикети и опаковки

01 Tokaji Festival Wine Labels

Представяме ви младата дизайнерка Дора Новотни (Dora Novotny) от Будапеща, Унгария. Тя създава етикети за известното унгарско Токайско вино (Tokaji Wine). Участва в конкурс, организиран от марката вино за популяризиране на техните продукти на летен фестивал, наречен Hegyalja Fesztival. Правилата са да се създадат етикети за три различни вида вина. Целевата аудитория са младите хора, присъстващи на фестивала (на възраст между 18 и 25 години). Дизайнерката създава свежи, младежки, привличащи вниманието етикети. И тъй като по нейни наблюдения, младежите често свалят етикетите от бутилките, тя заема с графични изображения и гърба на етикетите, а именно с указания за отваряне на бутилката.

02 Tokaji Festival Wine Labels

../pictures/pic_big/news/1359033126_korica Tokaji Festival Wine Labels.JPG../pictures/pic_big/news/1359033569_03 Tokaji Festival Wine Labels gallery.JPG../pictures/pic_big/news/1359033578_04 Tokaji Festival Wine Labels gallery.JPG


Свързани статии

Вината Indaba
Вината IndabaДизайнерският екип на Cape Classic създава нова визия за етикетите, капачките и кутиите на вината Indaba за новата реколта през 2012 г. Дизайна е вдъхновен от естествената околна среда на Южна Африка.
Чай или енергийна напитка
Чай или енергийна напиткаRuna е малка фирма основана през 2009 г. и базирана в Бруклин, Ню Йорк. Фирмата стартира първата си линия от битилирани напитки от екзотично растение, разпространено в Амазония. Вижте етикетите за техния чай в бутилка.
FacebookGoogleTwitterPinterest