Категории фирми Други
Яка анимация от planktoon
Яка анимация от planktoonRéflexion е един проект от 2012 г. на френското студио за анимация Planktoon и нов прочит на популярната фраза "Огледалце, огледалце на стената..."... Вижте живите образи, плавните и динамични движения, истоята зад този кратък анимационен филм.
Всички статии

Статии

Илюстрациите на Julia Trybala
Илюстрациите на Julia TrybalaИлюстрациите на Julia Trybala на пръв поглед са мрачни и дръзки, но всъщност са интересни и провокиращи. Тя самата казва, че винаги е обичала да работи в черно-бялата тоналност, но решава да експериментира с цвят, се оказва, че това също й харесва и й се отдава.
Рисунки от пода до тавана
Рисунки от пода до таванаДа изрисуваш стените от край до край е наистина добра идея. Когато това е направено непретенциозно, с хумор и весели цветове, се превръща в свежо преживяване и младежко приключение. Вижте графиките на Паула Шер, изпълнили стените на едно американско училище.
Симпатичните илюстрации на Lauryn Green
Симпатичните илюстрации на Lauryn GreenРазгледайте веселите илюстрации на испанката Lauryn Green. Освен портрети и автопортрети, особено симпатични са илюстрациите на животни. Убедете се сами!
Всички фирми

Фирми

BKY Solutions
BKY SolutionsBKY Solutions е компания от млади и интелигентни хора, с редица успехи в сферата на собствената си дейност, които чрез тази фирма обединяват усилията, знанията и опита си, за да предложат продукт с високо качество и да удовлетворят нуждите на клиента.
Намерете интересни обекти и фирми от областта на ландшафта, архитектурата, дизайна и интериора в България и целия свят и научете повече за тях. Ползвайте филтъра, за да селектирате една от категориите.
FacebookGoogleTwitterPinterest